hits

Sulajenter stylet opp hos Svarstad !

Svarstad i Langevågen har mye variert å by på, og sist uke hadde vi nok en kundekveld hos de.

Etter at jentene ble sminket og stylet opp, tok vi turen ned på kaia og til Devoldfabrikken for å fotografere. Duskregnet lå i lufta, men det var ikke til hinder for den sporty gjengen som tok instruksjoner og ble rene proffene foran kamera :)

 Slideshow med bilder kan du se med å trykke her!

 
Slideshow med bilder kan du se med å trykke her!

 

Var de ikke fine vel?

Om du har lyst å delta på lignende opplegg, eller rett og slett ta fine bilder av deg selv så er det bare å ta kontakt med meg.

Gå inn på nettsiden min http://www.synnovesorthe.com/#/kursoversikt/ , der finner du en oversikt over kurs og kundekvelder.
Jeg arrangerer Modell for en dag for alle aldergrupper, også for voksne som rett og slett bare vil ha fine bilder av seg selv :)

Til høsten blir det VIP kundekveldene mange steder i landet, og har du ønske om at jeg skal arrangere noe på ditt hjemsted så send meg en mail ( s.a.s@live.no )

 

Ha en strålende søndag!

 

Klem Synnøve

 Én kommentar

htooplawpaw

14.05.2012 kl.19:33

Fine bilder Synnøve!

Skriv en ny kommentar

Modellmamma Synnøve Sorthe

Modellmamma Synnøve Sorthe

48, Ålesund

Synnøve Sorthe, Gründer av Piaf Modeller og Synnøve Sorthe Photography,
«Modellmamma» siden 1987 for modeller i ALLE varianter, unge, gamle, tynne og tykke.
Utdannet Makeup artist og stilkonsulent, Kursholder innen MAKEUP, BLI-NY OG MODELLKURS, med mål å få deg til å FØLE DEG VEL, TRO PÅ DEG SELV, OG SETTE PRIS PÅ DEG SELV! Lidenskapelig opptatt av FOTOGRAFERING, og gjorde det til jobben min også. På fritiden er jeg stolt og engasjert MAMMA, ivrig skikjører , interessert i KUNST OG KULTUR, og SAMFUNNET vi lever i. Evig optimist, engasjert i mangt og mye, kreativ idèskaper og med disse formålene for bloggen min: Formidle budskap som er både holdningsskapende, inspirerende og lærerike. Bloggen vil vise frem både nye MODELLER og «VANLIGE FOLK» i klær fra butikker jeg samarbeider med. Lærerike TIPS om tema jeg har kunnskap om, eller vil formidle fra mine inspirasjonskilder. Om jeg kan hjelpe akkurat DEG til å SKINNE, STRÅLE og FØLE DEG VEL er jeg fornøyd med dagen min! Les mer om meg i bloggens første innlegg.

Kategorier

Arkiv