hits

Riccovero fra fagre Stryn !

Riccovero fra fagre Stryn og Olden; 70 år med skredderhistorie!I 1936 begynte Einar Kvamme sin skredderpraksis i Stryn, noe som ble utviklet til en norsk konfeksjonsbedrift i etterkrigsårene.

Da sønnen Jan Kvamme overtok bedriften ble den gjennom 70-årene utviklet til bukseprodusenten Kvamme Konfeksjon AS. Sønnesønn Finn Einar Kvamme ville med sin ungdommelige iver gjøre noe mer spennende og etablerte i 1986 Riccovero AS. Finn Einar ville lage coole dresser, og design ble fra nå av bedriftens sterkeste våpen.

Riccovero har hatt sterk utvikling og opparbeidet en god posisjon. I 1999 ble den første Consept Store åpnet i Hegdehaugsveien. Etter det er det kommet ytterligere fem nye. I 2002 ble Riccovero WOMAN introdusert. Woman har hatt en fantastisk utvikling og står i dag frem som et kjent og veletablert merkenavn.
 
Jeg startet mitt modellbyrå i 1987, og i alle disse årene har vi hatt flotte moteshow på Alexandra Hotel i Loen, hvor Riccovero også har deltatt.
Så for meg var det en selvfølge å spørre om Riccovero ville delta, og flotte Veronica på Moa ville jo selvsagt det :)
 
Kicks Parfymeri og Annine stilte opp og sminket de flotte jentene, og denne kvelden hadde vi også med frisører som stylet hår! Can Cam Nord finner du her, flinke frisører har de  :)
 
 
Om du deler facebook siden til Neglestudio Beauty fra din profil, og skriver "delt" på siden hennes, kan du vinne et gavekort på manikyr verdi kr.500 !

  
 
Her er gjengen:
 De var så utrolig flott på bildene sine, og her er slideshowet:

  

Ble du inspirert, så ta turen inn Riccovero på Moa i Ålesund ! Neste uke har vi en ny kundekveld der, jeg gleder meg :)

 

God helg kjære lesere, og gjerne kommenter på bloggen om du liker det du ser :)

 

Klem Synnøve

 
 
 
 

3 kommentarer

STINA BLOGG

05.05.2012 kl.13:27

Så fine bilder :-) Ha en god helg videre!

crazybanaa

06.05.2012 kl.11:10

Kjempe fine Bilder mamma <3

Modellmamma Synnøve Sorthe

06.05.2012 kl.20:32

crazybanaa: Takk skjønne jenta mi <3

Skriv en ny kommentar

Modellmamma Synnøve Sorthe

Modellmamma Synnøve Sorthe

48, Ålesund

Synnøve Sorthe, Gründer av Piaf Modeller og Synnøve Sorthe Photography,
«Modellmamma» siden 1987 for modeller i ALLE varianter, unge, gamle, tynne og tykke.
Utdannet Makeup artist og stilkonsulent, Kursholder innen MAKEUP, BLI-NY OG MODELLKURS, med mål å få deg til å FØLE DEG VEL, TRO PÅ DEG SELV, OG SETTE PRIS PÅ DEG SELV! Lidenskapelig opptatt av FOTOGRAFERING, og gjorde det til jobben min også. På fritiden er jeg stolt og engasjert MAMMA, ivrig skikjører , interessert i KUNST OG KULTUR, og SAMFUNNET vi lever i. Evig optimist, engasjert i mangt og mye, kreativ idèskaper og med disse formålene for bloggen min: Formidle budskap som er både holdningsskapende, inspirerende og lærerike. Bloggen vil vise frem både nye MODELLER og «VANLIGE FOLK» i klær fra butikker jeg samarbeider med. Lærerike TIPS om tema jeg har kunnskap om, eller vil formidle fra mine inspirasjonskilder. Om jeg kan hjelpe akkurat DEG til å SKINNE, STRÅLE og FØLE DEG VEL er jeg fornøyd med dagen min! Les mer om meg i bloggens første innlegg.

Kategorier

Arkiv