hits

Moter mellom bakker og berg ut med havet i Fosnavåg!

Fosnavåg er ei perle på kysten av Sunnmøre, og her har jeg mine aner.

Sommer og sol, saltvann, måkeskrik, lukten av tørrfisk, mormors lune fang og verdens beste vafler stekt på kjøkkenbordet . Nordavinden og en vakker solnedgang. Et vakkert sted og gode minner !

Jeg startet min modellkarriere i Fosnavåg, for min kjære tante som hadde klesbutikk. Utallige er de gangene jeg spankulerte ned catwalken på kulturhuset som tenåring.
Folk i Herøy liker moter og er flink å kle seg!

Kundekveld hos Modeca !

Denne uken var jeg tilbake på en av butikkene i havgapet, og på Modeca har de et flott utvalg for både dame og herre. Vi var så heldige å ha fått med oss Monita Kosmetikk og Undertøy som bisto med makeupen og ga tips om farger og trender.

Modeca finner du på facebook HER, og Monita Fosnavåg finner du HER.

Etter kyndig veiledning fra betjeningen på Modeca, bar det ut på location for fotografering. Litt kaldt, men jentene storkoste seg.

Glimt i øyet, snurr rundt, bikk på hodet, DANS  foran kamera...de tok helt av og var kjempeflinke!

 

 
Bildene ser du her:

Slideshow med bilder fra Modeca:

 

Har du lyst å delta på kundekvelder, finner du er oversikt her:

 

Du kan også vinne gratis fotografering, les om det her:

  

Ønsker dere en vakker dag !

 

Klem Synnøve

 

2 kommentarer

mitthybelliv

26.04.2012 kl.14:16

Flotte bilder! Modeca har så utrolig mye fint! favorittbutikken min :D
oj! du er skikkeli fin! :*

Skriv en ny kommentar

Modellmamma Synnøve Sorthe

Modellmamma Synnøve Sorthe

48, Ålesund

Synnøve Sorthe, Gründer av Piaf Modeller og Synnøve Sorthe Photography,
«Modellmamma» siden 1987 for modeller i ALLE varianter, unge, gamle, tynne og tykke.
Utdannet Makeup artist og stilkonsulent, Kursholder innen MAKEUP, BLI-NY OG MODELLKURS, med mål å få deg til å FØLE DEG VEL, TRO PÅ DEG SELV, OG SETTE PRIS PÅ DEG SELV! Lidenskapelig opptatt av FOTOGRAFERING, og gjorde det til jobben min også. På fritiden er jeg stolt og engasjert MAMMA, ivrig skikjører , interessert i KUNST OG KULTUR, og SAMFUNNET vi lever i. Evig optimist, engasjert i mangt og mye, kreativ idèskaper og med disse formålene for bloggen min: Formidle budskap som er både holdningsskapende, inspirerende og lærerike. Bloggen vil vise frem både nye MODELLER og «VANLIGE FOLK» i klær fra butikker jeg samarbeider med. Lærerike TIPS om tema jeg har kunnskap om, eller vil formidle fra mine inspirasjonskilder. Om jeg kan hjelpe akkurat DEG til å SKINNE, STRÅLE og FØLE DEG VEL er jeg fornøyd med dagen min! Les mer om meg i bloggens første innlegg.

Kategorier

Arkiv