hits

Jentekveld hos BIZARRE i Ulsteinvik !

I går hadde vi nok en utrolig hyggelig kundekveld hos BIZARRE i Ulsteinvik !

Parfymelle som holder til på Blåhuset viste vårens sminketrender og hjalp til med å sminke de flotte jentene, og stemningen var upåklagelig. Dette var moro !

Vi avsluttet selvfølgelig med en fotossession , sjekk ut bildene under her  :) Er de ikke fine vel?

 

 Her er vi jentene som arrangerte jentekvelden sammen: Turid, meg ( Synnøve ), Siri og Tone :)

 

Se de flotte jentene da!

 

Her kan du se bilder av alle. flinke modeller i lekre antrekk fra Bizarre, makeup fra Parfymelle, alle foto Synnøve Sorthe :

 

 
 
Jeg har laget en fanside på facebook slik at du kan følge meg der:

Gå inn og trykk LIKER  på "modellmamma.blogg.no" siden min og hjelp meg å dele bloggen. Om du skriver DELT på veggen på facebook, så treffer jeg ut noen som får GRATIS KUNDEKVELD !

Ha en fortryllende vårdag !

Hilsen Synnøve
 


 

 

 

2 kommentarer

Linn

17.04.2012 kl.13:44

Masse flotte bilder! Hadde kanskje vært litt lettere å se igjennom bildene hvis du la alle sammen i en lysbildefremvisning på bloggen din :) Men ellers, kjempeflott blogg!

Modellmamma Synnøve Sorthe

17.04.2012 kl.14:02

Linn: Tusen takk ! Er helt enig vedr. lysbildevisning, har bare ikke hatt tid til å sette meg inn i det ennå . Her går det fort i svingene for tiden :) Send meg gjerne noen tips om du har anledning, du finner meg på facebook :) Har forresten lagt ut slideshow på min fotograf nettside :http://www.synnovesorthe.com/#/bilder-kundekvelder/

Skriv en ny kommentar

Modellmamma Synnøve Sorthe

Modellmamma Synnøve Sorthe

48, Ålesund

Synnøve Sorthe, Gründer av Piaf Modeller og Synnøve Sorthe Photography,
«Modellmamma» siden 1987 for modeller i ALLE varianter, unge, gamle, tynne og tykke.
Utdannet Makeup artist og stilkonsulent, Kursholder innen MAKEUP, BLI-NY OG MODELLKURS, med mål å få deg til å FØLE DEG VEL, TRO PÅ DEG SELV, OG SETTE PRIS PÅ DEG SELV! Lidenskapelig opptatt av FOTOGRAFERING, og gjorde det til jobben min også. På fritiden er jeg stolt og engasjert MAMMA, ivrig skikjører , interessert i KUNST OG KULTUR, og SAMFUNNET vi lever i. Evig optimist, engasjert i mangt og mye, kreativ idèskaper og med disse formålene for bloggen min: Formidle budskap som er både holdningsskapende, inspirerende og lærerike. Bloggen vil vise frem både nye MODELLER og «VANLIGE FOLK» i klær fra butikker jeg samarbeider med. Lærerike TIPS om tema jeg har kunnskap om, eller vil formidle fra mine inspirasjonskilder. Om jeg kan hjelpe akkurat DEG til å SKINNE, STRÅLE og FØLE DEG VEL er jeg fornøyd med dagen min! Les mer om meg i bloggens første innlegg.

Kategorier

Arkiv